Info fra Styret: Høstdugnad, parkeringsansvarlig og henger

Hei,
 
Dugnad på søndag 18. oktober kl 11.00
Endelig er dugnadshelgen her! På søndag samles vi kl 1100 ved flaggstanga for fordeling av oppgaver.
Som tidligere vil det komme to containere – en til hageavfall og en til alt mulig annet (men ikke elektriske artikler eller farlig avfall som maling etc). Vi håper på like godt oppmøte som i våres. Og håper at det er noen som har mulighet til å lage kaffe og kake.
Parkeringsansvarlig
Parkeringsansvarlig er Mathias i 3d. Det vil si at det er han dere henvender dere til for parkeringslapper eller om dere ønsker å stå på garasjeliste etc.
Hagebyen har fått henger
Styret har gått til innkjøp av tilhenger til hagebyen. Tilhengeren er hovedsakelig til bruk for gjøremål på hagebyens felles areal, dugnader etc., men skal kunne benyttes gratis av beboerne til frakt av ditt og datt tilknyttet eget bo i hagebyen.
Vi har valgt en henger som er enklest å kjøre for den uerfarne (med hjulene under og ikke lys som stikker ut over skroget). Hengeren har ekstra sidevegger (lave) med taktrekk dersom noen skal frakte møbler e.l. (høyde 70 cm er flott å legge skap etc trygt og tørt) Ekstrautstyr vil bli oppbevart i boden på fast plass.
Alle som ønsker å benytte seg av tilbudet er ansvarlig for skader de påfører hengeren (ikke slitasje). En prisliste vil bli satt opp før bruk. Tilhengeren blir stående med lås nær redskapsboden. og er på plass i løpet av uken

Det er ikke åpent for kommentarer.