Gjesteparkering

Skjermbilde 2018-02-05 kl. 23.42.17.png

Alle beboere skal ha mottatt to parkeringslapper. Disse skal benyttes til parkering for gjester på gjesteparkeringen (bak nr 9) når beboere har besøk. Hvis du ikke har mottatt de nye lappene - kontakt styret!


Elbil, lading

2000px-Free_EV_charge_station_sign_evinfra.svg.png

I påvente av et omfattende arbeid med felles garasjeanlegg, kan den enkelte beboer selv bekoste et ladepunkt til sin elbil på parkeringsplassen de disponerer. (Kontakt styret for retningslinjer i forbindelse med gravearbeid, samt retningslinjene styret har innhentet av Oslo Byantikvar for individuelle oppsatte ladepunkter i Grønvold Hageby.)

Styret minner om at parkeringsplasser ikke automatisk følger leilighet ved salg.


Generelle forhåndsregler for kjøring og parkering i Grønvold Hageby

Kids_Driving_School.jpg
  • Beboere skal parkere på parkeringsplassen de disponerer.
  • Beboere plikter å opplyse gjester og andre besøkende om at de må benytte gjesteparkeringen bak nr 9.  Det er ditt ansvar at dine gjester/håndtverkere/andre besøkende ikke parkerer på andres parkeringsplass, eller "ledige hjørner" da dette skaper trange og uoversiktlige kjøreforhold.

Fartsdumpene som er satt opp i henhold til avstemning på generalforsamling krever forsiktig kjøring - akkurat slik vi vil ha det. Hvis man likevel mot formodning opplever skader på bil etter å ha justert kjøring internt i hagebyen til øvre fartsgrense 10 km/t - kontakt styret.